Pol铆tica de Privadesa

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CAR脌CTER PERSONAL

L'enviament de dades de car脿cter personal 茅s obligatori per contactar i rebre informaci贸 sobre els serveis de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.
El no facilitar les dades personals sol路licitades o el no acceptar la present pol铆tica de protecci贸 de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informaci贸 dels serveis de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.
D'acord amb el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic 34/2002 de 11 de juliol (LSSICE) en relaci贸 amb la Llei Org脿nica de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal (LOPD) 15/1999 de 13 de desembre, l'informem que les dades personals que s'obtinguen com a conseq眉猫ncia del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de l'AJUNTAMENT dE BENIRREDR脌 amb domicili a Pla莽a de l'Ajuntament, 1 - 46703 BENIRREDR脌 (Val猫ncia), tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES

L'Usuari que envia la informaci贸 a l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 茅s l'煤nic responsable de la veracitat i correcci贸 de les dades incloses, exonerant l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 de qualsevol responsabilitat al respecte.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vig猫ncia i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.
L'usuari accepta proporcionar informaci贸 completa i correcta en el formulari de registre o subscripci贸.
l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 no respon de la veracitat de les informacions que no siguen d'elaboraci贸 pr貌pia i de les quals s'indique una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipot猫tics perjudicis que pogueren originar-se per l'煤s d'aquesta informaci贸.
S'exonera a l'*AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 de responsabilitat davant qualsevol mal o perjudici que poguera patir l'Usuari a conseq眉猫ncia d'errors, defectes o omissions, en la informaci贸 facilitada per l'*AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 sempre que procedisca de fonts alienes a l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.

FINALITATS

Les finalitats de la recollida de dades s贸n: el desenvolupament d'activitats i prestaci贸 d'informaci贸 sobre les activitats de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.

CESSI脫 DE DADES A TERCERS

l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 no realitzar脿 cessi贸 de les dades dels usuaris a tercers. No obstant aix貌, en el cas de ser cedits a alguna empresa, es produiria una informaci贸 pr猫via a la recollida sol路licitant el consentiment expr茅s de l'afectat.

EXERCICI DE DRETS D'ACC脡S, RECTIFICACI脫, CANCEL路LACI脫 I OPOSICI脫

Podr脿 dirigir les seues comunicacions i exercitar els drets d'acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸 per correu: dirigit a l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌, Pla莽a de l'Ajuntament, 1 - 46703 BENIRREDR脌 (Val猫ncia). Per a exercir aquests drets i en compliment de la Instrucci贸 1/1998, de 19 de gener, de l'Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades, 茅s necessari que vost茅 acredite la seua personalitat enfront de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 mitjan莽ant l'enviament de fotoc貌pia de Document Nacional d'Identitat o qualsevol altre mitj脿 v脿lid en Dret.

MESURES DE SEGURETAT INFORM脌TICA

l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 ha adoptat els nivells de seguretat de protecci贸 de les Dades Personals legalment requerides i recollits en l'RD 1720/2007. No obstant aix貌, disposem d'altres mitjans addicionals, com s贸n firewalls, a part de mesures t猫cniques com a programari per a l'encriptaci贸 de la informaci贸 confidencial i control d'acc茅s a la informaci贸 de car脿cter personal, usuaris restringits, pol铆tiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal 煤s, alteraci贸, acc茅s no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.
l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 no ser脿 responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d'interfer猫ncies, omissions, interrupcions, virus inform脿tics, avaries telef貌niques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electr貌nic, motivades per causes alienes a l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌; de retards o bloquejos en l'煤s del present sistema electr貌nic causats per defici猫ncies o sobrec脿rregues de l铆nies telef貌niques o sobrec脿rregues en el Centre de Procesaments de dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electr貌nics, aix铆 com de danys que puguen ser causats per terceres persones mitjan莽ant intromissions il路leg铆times fora del control de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.

ACCEPTACI脫 I CONSENTIMENT

L'usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecci贸 de dades de car脿cter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Pol铆tica de Protecci贸 de Dades Personals.