Avisos Legals

El present avis legal regula l'煤s del espai web www.benirredraparticipa.es (des d'ara, l'"espai web") de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌, Pla莽a de l'Ajuntament, 1 46703 Benirredr脿 (Val猫ncia), NIF P4606800C, e-mail: benirredra_sec2@gva.es Tel猫fon: 962860201.

LEGISLACI脫

Amb car脿cter general les relacions entre l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 amb els usuaris dels seus serveis telem脿tics, presents en aquest espai web, es troben sotmeses a la legislaci贸 i jurisdicci贸 espanyoles.

脷S I ACC脠S D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'acc茅s a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relaci贸 comercial amb l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌.

PROPIETAT INTEL路LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel路lectual del contingut de les p脿gines web, el seu disseny gr脿fic i codis s贸n titularitat de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌 i, per tant, queda prohibida la seua reproducci贸, distribuci贸, comunicaci贸 p煤blica, transformaci贸 o qualsevol altra activitat que es puga realitzar amb els continguts de les seues p脿gines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de l'AJUNTAMENT dE BENIRREDR脌.

HIPERENLLA脟OS

Aquelles persones que es proposen enlla莽ar entre la seua p脿gina web i l'espai web, hauran d'observar i complir les condicions seg眉ents:
- No ser脿 necess脿ria autoritzaci贸 pr猫via quan l'Hiperenlla莽 permeta 煤nicament l'acc茅s a la p脿gina d'inici, per貌 no podr脿 reproduir-la de cap manera. Qualsevol altra forma de Hiperenlla莽 requerir脿 l'autoritzaci贸 expressa i inequ铆voca per escrit per part de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌
- No es crearan "marcs" ("frames") amb les p脿gines web ni sobre les p脿gines web de l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌
- No es realitzaran manifestacions o indicacions falses, inexactes, o ofensives sobre l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌, els seus empleats o col路laboradors, o de les persones que es relacionen en la P脿gina per qualsevol motiu, o dels usuaris de le P脿gina, o dels continguts subministrats.
- No es declarar脿 ni es donar脿 a entendre que l'AJUNTAMENT DE BENIRREDR脌, ha autoritzat l'Hiperenlla莽 o que ha supervisat o assumit de qualsevol manera els continguts oferts o posats a disposici贸 de la p脿gina web en la qual s'estableix l'Hiperenlla莽.
- La p脿gina web en la qual s'estableixca l'Hiperenlla莽 nom茅s podr脿 contindre l'estrictament necessari per a identificar la destinaci贸 de l'Hiperenlla莽.
- La p脿gina web en la qual s'estableixca l'Hiperenlla莽 no contindr脿 informacions o continguts il路l铆cits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptades i a l'ordre p煤blic, aix铆 com tampoc contindr脿 continguts contraris a qualssevol drets de tercers.